…en we zijn live!

In mei van dit jaar heb ik op mijn werk verteld dat ik wilde stoppen met mijn baan. Ondanks fijne collega’s en zakelijke uitdagingen voelde ik steeds sterker dat ik mijn hart wilde volgen. Ik zag alleen nog niet heel duidelijk voor me hoe dat eruit zou zien. Eind juli was mijn laatste werkdag en vanaf dat moment kwam er ruimte om na te denken en vooral te voelen wat ik nou precies wilde.

Het idee dat het ‘iets met schrijven’ moest worden, werd steeds sterker. Van schrijven word ik blij; ik kan letterlijk dingen van mij af schrijven. Maar ik heb ook ontdekt dat het niet altijd over eigen ervaringen hoeft te gaan. Ook schrijven voor een ander is geweldig en zo word niet alleen ik blij, maar ook die ander!

En nu is het dan zover: mijn website is online. Een spannend moment! En op spannende momenten kan er zomaar een gedicht ontstaan. Dat gebeurde vandaag ook. Ik deel het graag met jullie:

Nieuwe stap


Een reactie plaatsen

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial