Inspiratie!

Er even tussenuit: andere omgeving, andere activiteiten, andere mindset… Ik was de afgelopen dagen in de Ardennen, om precies te zijn in de Ourthe vallei. Voor het eerst helemaal alleen op mini-vakantie. En wat is dat goed bevallen!

Als herfstfreak had ik niet voor niets gekozen voor deze tijd van het jaar. Ik heb me heerlijk ondergedompeld in de prachtigste landschappen. Gewandeld in de zon en in de regen, hoog op de rotsen en diep in de vallei. Genoten van de stilte van de natuur en de stilte in mij.

En wat is het fijn dat er in de loop van de dagen dan allerlei teksten opborrelen, niet alleen over mijn eigen belevenissen, maar ook ideeën voor de nieuwe opdrachten die ik heb. De rest van de week ben ik lekker aan de slag!

ourthe


2 gedachten over “Inspiratie!

Een reactie plaatsen

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial