Mijn gedicht in een boek!

Ik heb wat geduld moeten opbrengen, maar nu is het dan zover: de allereerste opdracht die ik – een paar maanden geleden alweer – kreeg, is zichtbaar!

Van april t/m oktober heb ik het Fablife Business Programma van Margriet Spijksma gevolgd; een programma dat je helpt uit te zoeken wat je écht wilt en om de stappen naar dat doel te maken. In de periode dat ik het programma volgde, was Margriet bezig met het schrijven van een boek over haar eigen zoektocht en haar uiteindelijke successen, en ze heeft mij gevraagd een gedicht te schrijven voor in haar boek. Dat vond en vind ik een hele eer en natuurlijk was het ook hartstikke leuk en motiverend om tijdens het programma al mijn eerste opdracht te krijgen. Ik heb meegelezen met de ruwe versies van het boek en heb Margriets inspirerende verhaal vertaald naar een gedicht, dat je hieronder kunt lezen.

Het boek ‘F*cking Fantastic’ ligt sinds vorige week in de winkels en is online te bestellen op www.f-fantastic.nl. Een aanrader!

 

 


Een reactie plaatsen

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial