Gedichten

passie-knipsel
 
 

Gedichten en verhalen schrijven, dat is wat ik het liefste doe. Over eigen gedachten en gevoelens, maar voor iemand anders schrijf ik ook graag. Het is zo’n gaaf gevoel als je te horen krijgt dat het weer gelukt is je helemaal in te leven in de ander!

Wil jij iemand een persoonlijk gedicht cadeau doen, of wil je graag een eigen ervaring in een gedicht laten vastleggen? Mail me dan of stuur een bericht via het contactformulier, dan neem ik contact met je op. Jij vertelt mij welke ervaring  je beschreven wilt hebben en we nemen de details en jouw wensen zorgvuldig door, zodat het juiste gevoel bij het gedicht ontstaat. Klik op onderstaande button voor een aantal voorbeeldgedichten.

Ook voor bedrijven schrijf ik gedichten. Het kan gaan over de reis die jij als ondernemer hebt afgelegd. Of over het gevoel dat de klant krijgt wanneer hij jouw dienst afneemt of jouw product koopt. Die herkenning werkt! Plaats het gedicht op je site of gebruik het als onderdeel van een grotere campagne. Ik denk graag met je mee. Zie hieronder enkele voorbeelden.


Enkele reacties die ik ontving op gedichten die ik voor anderen geschreven heb:

kader4


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial