Home

JOUW PASSIE beschrijf ik vanuit MIJN HART

Ondernemen doe je met hart en ziel. Je hebt niet een bedrijf, je bént je bedrijf. De stap extra die je voor jouw klant zet, zie je als vanzelfsprekend. Juist door dat gevoel van vanzelfsprekendheid is het moeilijk om je eigen meerwaarde te zien. Laat staan te beschrijven.

Ik word blij van mensen die met zo’n toewijding hun werk doen. En in een gesprek met jou heb ik snel in de gaten wat de aantrekkingskracht is die jij op jouw klant hebt. Dat beschrijf ik in een aansprekende tekst of in een mooi gedicht, waardoor jouw klant op basis van gevoel voor jou kan kiezen.

Taal met een verhaal staat voor taal met emotie: storytelling en gedichten voor bedrijven en particulieren. Dat doe ik op een manier die mensen raakt, of het nou gaat om een beeldende tekst over je bedrijf waar jouw klanten én je medewerkers zich in herkennen of een gedicht voor je vriendin die gaat trouwen. Ook voor songteksten en andere creatieve taaluitingen kun je bij mij terecht. Mooie teksten zijn op zoveel manieren in te zetten.

Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

we-all-have-a-story

 


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial